Havengolfmiddag & lancering nieuwe huisstijl Amports

11 juli 2018
Golfclub Spaarnwoude

Op woensdag 11 juli aanstaande organiseren we de AMPORTS havengolfdag. Deze zal dit jaar bestaan uit een sportieve middag waarbij zowel beginners als gevorderden een balletje kunnen slaan. Na het golfen presenteren wij u met plezier de nieuwste uitgave van ons magazine Zeehavens. Deze hebben we een complete make over gegeven passend bij de nieuwe huisstijl van Amports die we ook zullen laten zien. De dag sluiten we vervolgens af met een smakelijk buffet verzorgd door de keuken van Graan voor Visch.


Voor beginners en gevorderden
Maakt u voor het eerst kennis met de golfsport? Deze middag wordt een speciale golfclinic gegeven door een van de golfprofessionals van de Spaarnwoude Golfclub. Het enige waar u voor hoeft te zorgen zijn schoenen met gelijkmatig profiel evenals comfortabele kleding.

Heeft u al een handicap? Speel deze middag dan mee in het 9-holes toernooi. De wedstrijdvorm is individueel Stableford. Er zal gespeeld worden in meerdere handicap-categorieën.

Geen golfer?
Bent u geen golfer of bent u die dag niet in de gelegenheid mee te golfen, maar wilt u wel aansluiten bij de borrel en het buffet? Dat kan natuurlijk! U kunt zich hier apart voor aanmelden.

Het programma
Golfmiddag (€ 110 p.p. excl. btw inclusief buffet)
12.30 uur    Ontvangst in de Brasserie met koffie, thee en broodjes
13.30 uur    Start 9 holes Stableford met een twee teestart op holes E & D
13.30 uur    Start clinics

Borrel en presentatie (aangeboden door Amports)
16.30 uur    Borrel en presentatie Amports in de Waterkantzaal

Buffet (€ 45 p.p. excl. btw)
18.00 uur    Het buffet, met een verscheidenheid aan overheerlijke gerechten, is voor u geopend

Uw deelname
Om de doorstroom op de baan te bevorderen is het noodzakelijk dat u een golfvaardigheidsbewijs heeft. De wedstrijdleiding behoudt zich het recht voor een handicap verrekening toe te passen.

Aanmelden graag voor 29 juni 2018
Graag aangeven of u deelneemt aan de clinic (beginner of gevorderd) of de wedstrijd (met vermelding van uw handicap).

Tot ziens op 11 juli!

 

                                                      AANMELDEN