Watertalent

 

Watertalent Amsterdam is het carrière- en promotieplatform voor de haven en industrie. Ons werkgebied is de Amsterdam-IJmond regio. Watertalent is een unieke community met logische koppelingen tussen werkgevers, intermediairs, opleidingen, actuele vacatures en leer-werktrajecten. Binnenkort openen wij ons kantoor in de Amsterdamse regio.

Watertalent werkt met een team van professionals om de werkgevers, opleiders en intermediairs goed op de kaart te zetten. Wij denken mee én voeren uit om organisaties beter en gerichter te profileren. Met passie en betrokkenheid werken wij er dagelijks aan om in gesprek te komen en te blijven met studenten, starters en professionals. Wij zien onszelf als een lerende organisatie. Alle nieuwe ontwikkelingen, vragen uit de markt en behoeften van onze bezoekers nemen wij mee in onze dienstverlening van morgen.

Watertalent is zelf geen intermediair, wel bieden wij detacherings- en werving en selectiebureaus een podium op ons platform. Onze focus is gericht op de dienstverleners met een specifieke toegevoegde waarde voor de haven en industrie. Door het overkoepelende platform van Watertalent ontstaat een waardevol netwerk van alle organisaties die een belangrijke rol spelen bij de regionale arbeidsmarkt.

Contactgegevens
Watertalent
Oudelandsedijk 83
3216 AR Abbenbroek
branches: Personnel & Education
fax:+31 (0)181 665 468
tel: +31 (0) 6 5141 8363