Kenbri Fire Fighting BV

Kenbri Fire Fighting levert, onderhoudt en verhuurt alles op het gebied van professionele brandbestrijding. Kenbri Fire Fighting heeft daarmee een bijzonder breed assortiment aan producten en diensten voor de (industriële) brandweer. Tegelijkertijd hebben wij de beschikking over veel specialistische kennis en ervaring. In deze bijzondere combinatie ligt een belangrijk deel van het onderscheidend vermogen van Kenbri Fire Fighting.

De kracht van Kenbri Fire Fighting zit ook in de exclusieve dealerschappen voor de Nederlandse markt van toonaangevende fabrikanten, zoals o.a.: Bronto Skylift, Akron, Kennedy, Angus Fire (o.a. Duraline), en Fomtec.

Wij werken vanuit onze 3 vestigingen met een groep van ca 100 ervaren en gemotiveerde medewerkers die begrijpen waar de brandweer voor staat. Vanuit onze vestigingen in Numansdorp en Beveren (België) richten wij ons op de industriële brand- en incidentbestrijding.Onze verkoop- en/of productieactiviteiten van (red)voertuigen en bepakkingsmaterialen vinden in Numansdorp plaats. Onze vestiging in Den Helder is gericht op de offshore en maritieme markt. Op alle 3 de locaties verzorgen wij tevens service-, modificatie en keuringswerkzaamheden. In geval van calamiteiten bieden wij u een 24 uur bereikbaarheid, 7 dagen in de week.

Onze goed opgeleide medewerkers hebben het begrip “kwaliteit” hoog in het vaandel staan. Dit is niet alleen terug te vinden in de dagelijkse werkzaamheden, maar ook in de producten en diensten die wij leveren, onderhouden en verhuren. Kenbri Fire Fighting is ISO9001:2008, AQAP2120:2006 en VCA**2008/5.1 gecertificeerd.

Contactgegevens
Kenbri Fire Fighting BV
Industriestraat 8
3281 LB Numansdorp
branches: Offshore oil and gas services, Consultancy, riskmanagement , ICT, Industrie and trade in the port area
fax:
tel: 031(0)187 493 588