20 februari 2013  
 
 

Reminder beurzen HollandPorts

Beste Amports-leden,

Dit voorjaar worden er weer diverse logistieke beurzen georganiseerd en de zeehavens van Groningen, Amsterdam en Zeeland zullen in HollandPorts-verband op de drie belangrijkste aanwezig zijn met een Nederlands havenpaviljoen. Op het paviljoen heeft iedere havenregio een eigen presentatiewand, waar ook u uw bedrijf kunt profileren. Graag nodigen we u dan ook uit om samen met ons de Nederlandse havens te promoten op drie belangrijke internationale platforms.

 
Beurzen
 
 

De Amsterdamse havenregio zal samen met de Zeeuwse en Groningse havens op deze beurzen vertegenwoordigd zijn op een gezamenlijke stand onder de vlag van Holland Ports. Op het paviljoen heeft iedere havenregio een eigen presentatie-wand, waar ook u uw bedrijf kunt profileren.

Holland borrel

Tijdens de drie beurzen wordt op de tweede beursdag een Holland borrel op de stand georganiseerd, al dan niet in samenwerking met ambassade of consulaat; daarnaast bekijken we momenteel nog de mogelijkheden voor een klantenontvangst op de avond voorafgaand aan de beurzen. 

Wat levert deelname aan het HollandPorts paviljoen u op?

  • Versterk de banden met collega-bedrijven uit de      deelnemende havens.
  • Samen met u zetten we de Nederland als logistiek      knooppunt op de kaart! Deelname van Haven Amsterdam, Groningen Seaports en      Zeeland Seaports staat al vast.
  • Leg op internationaal niveau contacten met klanten en      relaties.
  • Maak gebruik van de gezamenlijke faciliteiten: de      collectieve stand met presentatiemogelijkheden voor uw bedrijf, volledig      gecatered en met een professionele stand bemanning.
  • Gezamenlijke hotel accommodatie en vervoer van een naar      de beurs lokatie.

Kosten

Kosten voor deelname aan de gezamenlijke stand bedragen € 1.500,-, dit is inclusief de eventuele Holland borrel waarvoor u uw eigen relaties mag uitnodigen. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Hotel accommodatie wordt centraal geregeld via HollandPorts. Voor Rusland geldt een visumplicht.

Inschrijven 

Wilt u zich inschrijven of heeft u vragen? Neem dan contact op met Chris van der Deijl, projectmanager Amports, vanderdeijl@amports.nl.

 
 
 
 
Contact
 

Wilt u meer weten over deelname aan deze beurzen, over HollandPorts of heeft u andere vragen?

Neem contact op met:
Chris van der Deijl
Projectmanager Amports

+31 20 617 37 06
vanderdeijl@amports.nl

 
 
 
 

Participants

 
 
 
 
   
Quicklinks
› Zeehavens Amsterdam
› Havenflits
› AYOP Offshore
 
Volg ons via
Linkedin
 
contact
Het Havengebouw
De Ruijterkade 7 (13e etage)
1013 AA Amsterdam
 
tel: 020 6273706
fax: 020 6264969
@: amports@amports.nl
 
 
Copyright 2012 Amports.nl | All rights reserved.
Privacy & cookies