De vierde Havencollegetour Amsterdam vindt plaats op 5 oktober 2023. De deuren gaan open om 17.45 uur. Wil je als Young Professional ook de sessie bijwonen? Meld je aan via bovenstaande knop!

STRIJD OM DE RUIMTE
Het transitievraagstuk houdt ons allen bezig. Hoe de haven er in de toekomst uit gaat zien of hoe wij als Young Professionals deze toekomst gaan vormgeven is voor velen een grijs gebied. Onze sprekers spelen een belangrijke rol in dit vraagstuk en hopen de Young Professionals meer duidelijkheid te geven. Ook dagen zij de aanwezigen uit om na te denken over je eigen rol in deze transitie.

Programma
Wie te gast zullen zijn maken wij binnenkort bekend. Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten of meld je via bovenstaande knop alvast aan voor het evenement!

Voor de vierde Havencollegetour slaan de Haven Young Professionals van Amports hun handen ineen met het jong ambtenarennetwerk FUTUR en Stroom, de jongerenorganisatie van de Omgevingsdienst NZKG. Namens de drie organisaties hopen wij jullie dan ook te verwelkomen op de 5e.

5 oktober 2023

Aanvang 17.45 uur

LOCATIE

Amsterdam

KOSTEN

Geen Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.
Deel dit artikel