Ben jij een Young Professional?, werk jij in en rondom het Noordzeekanaalgebied of heb jij door je werk te maken met de Amsterdamse Haven? Meld je dan aan voor de tweede Future Port Session: Energietransitie en denk mee over de toekomst van de haven.

Tijdens de sessie gaan we in kleine werkgroepen dieper in op het thema energietransitie en de vraag: ”hoe gaan wij (de haven) de transitie in?”. Deze sessie organiseert Amports samen met TET (Talks Energie Transitie) Amsterdam. TET is een periodiek terugkerende sessie voor het bedrijfsleven uit de Amsterdam Metropoolregio met een duidelijke vorm en doel: business cases brengen die tot navolging of samenwerking leiden, waar andere ondernemers kennis en inspiratie uit opdoen of bij kunnen aanhaken. De Future Port Session: Energietransitie wordt de eerste TET sessie voor Young Professionals.

Programma
14.00-14.15 Inloop
14.15-16.00 Interactieve Sessie: ‘Hoe gaan wij de transitie in?
16.00-16.30 Drinks

Amports biedt platform
Amports biedt met deze sessies en challenges een platform aan Young Professionals uit de haven en hun leeftijdgenoten bij onze stakeholders. Het resultaat van alle bijeenkomsten publiceren wij tijdens het Havengildediner als de visie van Young Professionals op de toekomst van de haven’.

10 september 2020

Aanvang 14.00 uur

LOCATIE

Op een bijzondere locatie in de haven

KOSTEN

Gratis Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.
Deel dit artikel