Events

Amports organiseert elk jaar bijeenkomsten waar leden elkaar formeel en informeel ontmoeten en onderling informatie uitwisselen. Onze evenementen zijn tevens dè gelegenheid om iedereen die betrokken is bij de haven van Amsterdam te ontmoeten.

evenementen uit het verleden

Havengildediner 2019
Vrijdag 29 november 2019
Het Havengildediner vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 november 2019 in Hotel Okura Amsterdam. Het evenement is dé gelegenheid van het jaar waar bedrijven, instellingen, politiek en bestuur elkaar treffen onder het genot van een uitstekend diner. Via onderstaande knop kunt u, indien u een uitnodiging heeft ontvangen, uw ticket(s) ophalen, maar ook informatie vinden om dit evenement als Amports lid bij te wonen.
Kick-Off Young professionals borrel
Op donderdag 31 oktober organiseert Amports de Young Professionals Kick-Off borrel in het Havengebouw te Amsterdam. Deze Kick-Off staat in het teken van de toekomst van de haven en is de officiële start van verschillende bijeenkomsten van Amports voor onze Young Professionals. Wilt u als lid ook bij deze borrel aanwezig zijn? Meld u dan aan!
Tour bij OBA Bulk Terminal Amsterdam
12 september 2019
Altijd al een kijkje willen nemen in de keuken van andere leden? Dat kan! Op 12 september start Amports onder de naam 'De Machinekamer' de eerste uit de reeks rondleidingen exclusief voor Amports-leden bij OBA Bulk Terminal Amsterdam. Het bedrijf leidt ons rond achter de schermen van de werkzaamheden en het toont de progressie op het gebied van energietransitie
Rondleiding Tata Steel Europe IJmuiden
23 augustus 2019
Tata Steel Europe biedt leden en relaties van Amports een rondleiding aan op 23 augustus a.s. Dit naar aanleiding van de overweldigende belangstelling voor deze tour tijdens de Port Makes The City bijeenkomst bij Damen in juni. Ga naar de eventpagina meer informatie en boekingen. Het aantal plekken is beperkt
Havenbarbecue 3 juli 2019
Woensdag 3 juli 2019
Hoe sluit je het beste de eerste helft van het jaar af? Tijdens de traditionele Havenbarbecue natuurlijk! Dit jaar organiseren we het event op 3 juli a.s. en luiden we de zomer in bij Undercurrent aan het IJ. Amports organiseert de Havenbarbecue in samenwerking met ORAM en de Havenclub
The Port Makes the City
19 juni 2019
Meedenken en meepraten over hoe we de haven vitaal en future proof houden? Kom dan naar de Port Makes The City conferentie op de scheepswerf van Damen Shiprepair. Het evenement wordt georganiseerd door Amports, Port of Amsterdam en Tata Steel. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een netwerklunch
Amports Haven Golfdag 2019
Woensdag 29 mei 2019
Het enige echte golfevent van de haven was terug in de 'oude stijl' op woensdag 29 mei jl. Voor de geoefende golfer lekker 18-holes lopen en voor de beginnende golfer een uitgebreide golfclinic. Na alle sportiviteit serveren we een 'walking diner'. De golfdag op Golfclub Spaarnwoude is bestemd voor participanten van Amports en bedrijven die interesse hebben dit te worden.
Amports on Ice
25 februari 2019
Verslag van het eerste netwerkevenement van Amports op het ijs van de Jaap Eden Schaatsbaan in Amsterdam. Uitgebreide schaatsclinic voor de beginnende en geoefende schaatsers uit ons netwerk. Een toepasselijk stamppotbuffet rondde de avond in stijl af. Een nieuwe traditie is geboren.
Havengildediner 2018
Vrijdag 30 november 2018
Verslag van het 74ste Amports Havengildediner in Hotel Okura Amsterdam, waar traditiegetrouw kopstukken uit de haven, het bestuur, de politiek en andere gremia met elkaar aan tafel schuiven voor een avond actualiteit, cabaret en bijpraten onder het genot van lekker en drinken.