Adresgegevens

Ballast Nedam Infra Noord West B.V.
Sluispolderweg 67
1505 HJ Zaandam
branches: Offshore oil and gas services
http://www.ballast-nedam.nl

Al onze oplossingen zijn gericht op samenwerken aan een betere leefomgeving. Dat is samen te vatten in twee woorden: blijvende kwaliteit.

Samenwerken aan een betere leefomgeving, voor nu én voor later. Vanuit die visie werkt Ballast Nedam. Dit betekent blijvende kwaliteit realiseren in de levenscyclus van ontwikkelen, realiseren, beheren en hergebruiken van de leefomgeving. Ballast Nedam kiest ervoor om in haar projecten de totale verantwoordelijkheid te dragen voor alle facetten van deze cyclus. We gaan uit van de wens van onze klant en nemen hem alle zorgen uit handen. Dit doen we samen met onze partners. Onze oplossingen zijn maatwerk: aansprekend, toekomstbestendig en samenhangend met het geheel. Ze leveren een positieve bijdrage aan het welzijn van mensen in hun leefomgeving. We brengen ze tot stand door samenwerking met de klant en onze partners. We opereren altijd veilig en integer.

Onze missie is om onze klanten toegevoegde waarde te bieden bij alles wat we doen. Dit geven we vorm in praktische oplossingen, de inrichting van onze organisatie, onze kennis en ervaring en de innovatiekracht van onze medewerkers. Het resultaat: we realiseren blijvende kwaliteit op de werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Hiermee werken we aan de continuïteit van Ballast Nedam en aan een goed dividend voor onze aandeelhouders.