Adresgegevens

De Boer Structures BV
Laanenderweg 11
1812 PW Alkmaar
branches: Sundries, Logistic service, forwarding, warehousing
http://www.deboer.com

De Boer ontwerpt, bouwt, verhuurt en verkoopt tijdelijke accommodatie op maat voor gebruik bij evenementen en als bedrijfsruimte op elke locatie. 

Gigantische ruimtecapaciteit

Onze tijdelijke structuren en semipermanente gebouwen hebben een zeer grote ruimtecapaciteit, met zijwandhoogtes tot wel 10 meter en vrije overspanningen tot 50 meter. Hierdoor kunt u uw werkzaamheden gemakkelijk huisvesten en probleemloos doorwerken. 

Locatievrijheid

De Boer kan bouwen waar u dat wilt: op uw eigen terrein of op een plek waar de infrastructuur optimaal is.  Bij tijdelijke bouw (voor gebruiksperioden tot 5 jaar) geldt ontheffing van bestaande bestemmingsplannen en een kort bouwvergunningstraject. 

Flexibiliteit en duurzaamheid

De markt is zeer turbulent en de omgeving verandert continu. Daarom is het van belang om snel en slagvaardig op de markt en omgeving te kunnen reageren. De geldt ook voor uw bedrijf en bedrijfsruimte. De Boer levert daarom flexibel inzetbare, snel te bouwen ruimtes voor vrijwel elke ruimtebehoefte – acuut of gepland. Van eenvoudige opslaghal tot hoogwaardig distributiecentrum. Voor kort gebruik tot langer gebruik. 

Onderscheidend in dienstverlening

Wij bieden een inventief portfolio van flexibele en snel monteerbare toepassingen, met een goede balans tussen mens, aarde en prestatie. We gaan voor de ultieme klanttevredenheid en dat is onze drijfveer om een betrouwbare, professionele en betrokken partner te zijn. 

De Boer is gecertificeerd in ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 en VCA** (2004/04). 

Profiel De Boer

Opgericht in 1924 met een hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer nu kantoren in Nederland, Duitsland, België, Groot Brittannië, Frankrijk, Spanje, Zweden en Qatar en vertegenwoordigingen in de Verenigde Staten en Rusland. Wereldwijd werken er ongeveer 300 mensen en gedurende het hoogseizoen loopt dit met 150 tijdelijke krachten op. De Boer is in 2014 aanwezig bij de grote internationale topsportevenementen, beurzen en productlanceringen, waaronder de Vierdaagse van Nijmegen, het KLM Open in Zandvoort en de International Broadcasting Convention bij de RAI in Amsterdam. De Boer heeft met veel van deze organisaties meerjarige samenwerkingsverbanden. Meer informatie over De Boer is te vinden op onze website: www.deboer.com.