Adresgegevens
Hoofdkantoor
Willeskop 94, 3417 ME Montfoort
Postbus 200, 3417 ZL Montfoort
0348 47 90 90
info@jansnel.com
www.jansnel.com

 

Het bedrijf onderscheidt zich door snelheid en focus op circulariteit. Door de persoonlijke aanpak zijn de lijntjes kort en staat persoonlijk en oprecht contact centraal in de hele organisatie. Jan Snel’s internationale ambities hebben ertoe geleid dat hun oplossingen wereldwijd worden ingezet.

Koploper
Daar waar het gaat om modulair, industrieel en circulair bouwen is Jan Snel met 60 jaar ervaring en deskundigheid een koploper. Door gegarandeerd duurzaam, circulair en snel te bouwen. Of zoals ze zelf zeggen; slimmer, sneller en schoner, lost het bedrijf menig huisvestingsvraagstuk op.

Modulair bouwen door Jan Snel.

Tijdwinst
Vanwege de gestandaardiseerde productie op de eigen locaties, heeft Jan Snel de volledige controle over alle aanvoerlijnen in het productieproces. De productie van de gebouwen is van de bouwplaats naar de fabriekshallen verplaatst. Doordat veel handelingen gestandaardiseerd zijn, is de arbeidsproductiviteit aanzienlijk hoger. Door automatisering en robotisering stijgt de productiviteit zelfs nog verder. Jan Snel is in staat een tijdwinst van 30 tot 50 procent te realiseren ten opzichte van traditionele bouw.

Schoner
Het bedrijf zet vol in op het hergebruik van materialen en houdt tijdens het bouwproces al rekening met de toekomst. De ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. GeĆÆndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Voldoet een gebouw niet meer aan de laatste wensen? Dan krijgen de elementen in een andere opstelling of op een nieuwe locatie een tweede leven. Hierdoor wordt maar liefst 80 procent van de componenten in modulaire bouw hergebruikt. Door hun aanpak creĆ«ert Jan Snel niet alleen waarde, het levert bovendien een aanzienlijke duurzaamheidswinst op. Het bedrijf is inmiddels geen onbekende in het Amsterdamse havengebied; tot dusver is men actie bij de Amports-leden TMA Logistics en OBA Bulk.

Contact verkoopteam
Het verkoopteam van Jan Snel is bereikbaar via Jeroen Verkleij op 06-3169 6022 of Lieke Groen op 06-8258 2395.