Adresgegevens

Koflexwerk BV
Grote Tocht 102
1507 CE Zaandam
branches: Personnel & Education
http://www.koflexwerk.nl

Koflexwerk is een uitzendbureau dat mensen bij elkaar brengt op de werkvloer. De juiste persoon op de juiste plek, u bepaalt! Naast kennis en kunde maakt ook een passend karakter van de flexwerker dat deze een fijne en succesvolle collega wordt! Door de grote regionale betrokkenheid én aanwezigheid kennen wij niet alleen onze flexwerkers maar ook onze opdrachtgevers persoonlijk. Snel schakelen en de juiste match maken bij iedere vacature is onze specialiteit. Onze kennis en ervaring staat garant voor een soepelere integratie bij de opdrachtgever waarvoor wij het winnende team samen stellen. Door gebruik te maken van ons brede netwerk zorgen wij altijd voor oplossingen…. groot of klein.

Opleidingstrajecten en begeleiding op de werkvloer zorgen voor een optimale samenwerking, wat hoog in ons vaandel staat, tussen opdrachtgever en flexwerker.

Wij zijn bedreven in het bemiddelen én intensief begeleiden van technisch personeel maar onze succesformule breidt zich ook uit naar andere vakgebieden zoals administratie, industrie en transport. Diversiteit en leveranties in uiteenlopende branches zorgt voor een win-win situatie voor zowel opdrachtgever als flexwerker.

Koflexwerk bestaat sinds augustus 2013 en is opgericht door twee ervaren Veghelaren: Gerard de Kock en Frank Pulles die ieder met een 25-jarige kennis, dit in één uitzendorganisatie hebben samengevat. Mogen wij ook met u het winnende team samenstellen?