Adresgegevens
Reym B.V.
Nijverheidsweg 50
1948 PV Beverwijk
branches: Industriële reiniging, transport en afvalverwerking
http://www.reym.nl/

REYM staat al meer dan 65 jaar voor professionele industriële reiniging. Ook hebben we een ruime ervaring in veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Samen met gespecialiseerde bedrijven nemen we voor steeds meer organisaties de totale milieudienstverlening uit handen: Total Care.

Landelijk Netwerk

Met meer dan 700 enthousiaste en betrokken medewerkers zijn we ook u graag van dienst. Ongeacht waar in Nederland u actief bent. Omdat we naast ons hoofdkantoor in Amersfoort over verschillende lokale vestigingen beschikken, zijn we altijd en overal snel ter plaatse.

Hooggekwalificeerd

Een groeiend milieubewustzijn heeft de afgelopen decennia tot veel nieuwe wet- en regelgeving geleid. Onze mensen zijn hier volledig mee vertrouwd. En door te blijven investeren in hun kennis en vaardigheden, zorgen we dat ze altijd werken volgens de meest recente inzichten en richtlijnen. In combinatie met een klantgerichte instelling en een hoog kwaliteitsbesef, staat dit garant voor een vakkundige en betrouwbare dienstverlening.

Blijvend verbeteren

de milieuzorg in het belang van volgende generaties naar een na hoger plan te tillen, zoeken we doorlopend naar concrete verbeterpunten. Daarom onderwerpen we onze werkzaamheden geregeld aan een kritisch onderzoek. De inzichten die we hierbij opdoen inspireren niet alleen tot optimalisering van onze bestaande diensten. Maar leiden ook tot innovatieve nieuwe diensten.