Adresgegevens

Reym B.V.
Nijverheidsweg 50
1948 PV Beverwijk
branches: Industrie and trade in the port area
http://www.reym.nl/

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriele reiniging. Ook hebben we een ruime ervaring in veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Samen met gespecialiseerde zusterbedrijven, nemen we voor steeds meer organisaties zelfs de totale milieudienstverlening uit handen.

Landelijk netwerk
Met meer dan 500 enthousiaste en betrokken medewerkers zijn we ook u graag van dienst. Ongeacht waar in Nederland u actief bent. Omdat we naast ons hoofdkantoor in Amersfoort over zes lokale vestigingen beschikken, zijn we altijd en overal snel ter plaatse.

Hoog gekwalificeerd
Een groeiend milieubewustzijn heeft de afgelopen decennia tot veel nieuwe wet- en regelgeving geleid. Onze mensen zijn hier volledig mee vertrouwd. En door te blijven investeren in hun kennis en vaardigheden, zorgen we dat ze altijd werken volgens de meest recente inzichten en richtlijnen. In combinatie met een klantgerichte instelling en een hoog kwaliteitsbesef, staat dit garant voor een vakkundige en betrouwbare dienstverlening.

Blijvend verbeteren
Om de milieuzorg in het belang van volgende generaties naar een na hoger plan te tillen, zoeken we doorlopend naar concrete verbeterpunten. Daarom onderwerpen we onze werkzaamheden geregeld aan een kritisch onderzoek. De inzichten die we hierbij opdoen inspireren niet alleen tot optimalisering van onze bestaande diensten. Maar leiden ook tot innovatieve nieuwe diensten.