Adresgegevens
Ter Haak Group
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
www.terhaakgroup.com

De Ter Haak Group wil de logistieke keten van en naar Amsterdam stimuleren en waar mogelijk regisseren middels haar vijf dochtermaatschappijen. Alle bedrijven richten zich op havengerelateerde logistieke activiteiten. De Ter Haak Group is centraal gelegen met o.a. zeehaven, waterwegen, spoorlijnen en de luchthaven Schiphol binnen handbereik. Samen met de eigen zee-, lichter- en coasterkades is dat een garantie voor snelle en efficiƫnte afhandeling van vracht.

Tevens beschikt Ter Haak over moderne terminalfaciliteiten in Amsterdam, IJmuiden en Almere. Ook zijn transportmogelijkheden per trein, met eigen vrachtwagens of barges naar allerlei bestemmingen in Europa mogelijk.Voor de Ter Haak Group het gereedschap voor het bieden van intermodale en multimodale oplossingen voor rederijen, verladers en ontvangers. Deze oplossingen zorgen voor optimalisatie van de logistieke keten. Onderdeel van de keten is ook de behandeling en opslag van lading in eigen distributiecentra en op strategische lokaties elders in Europa

De Ter Haak Group is een familiebedrijf met bijna een eeuw ervaring in de Amsterdamse haven. Dat betekent dat er naast zakelijke betrokkenheid ook emotionele betrokkenheid is, die in onze visie een meerwaarde vormt voor de klant.