Adresgegevens
TMG International BV
Ten Pol 4
1438 AH OUDE MEER
branches: Dry & liquid bulk handling terminals, Offshore oil and gas services, Sundries, Recyling & materials, Consultancy, riskmanagement , ICT
http://www.tmg-inter.com

TMG-international richt zich op het project management / directievoering van Greenfield en Brownfield projecten voor de industrie.

Werkwijze van TMG-international is dat we aan de hand van een 0-meting een einddoel afspreken waarbij het primaire doel is de totale ontzorging van onze klanten daar waar het de realisatie van projecten betreft.

Zo is het o.a. mogelijk om door ons uw installaties te laten voldoen aan de geldende c.q. vergunde standaards, afspraken voor uw bedrijf te maken met overheden maar ook het opzetten van onderhoud concepten, de uitvoering van HAZOPs , RIEs en overige engineering activiteiten (as-built maken van PFDs, P&IDs, etc.) maar ook het totale projectmanagement voor complexe nieuwbouw, industriële, projecten. TMG-international heeft alle specialismen in huis om een tailor-made projectteam voor het bereiken van de overeengekomen doeleinden in te zetten, eventueel aangevuld met uw eigen resources. Voor ons staat betrouwbaarheid en realisatie van de afgesproken doeleinden voorop met volledige focus op veiligheid, tijd, budget en kwaliteit, ontzorgen is ons motto ! Ook op het gebied van onderhoud hebben wij onze sporen verdient zo kunnen wij uw documentatie volledig op orde en auditeerbaar maken, indien gewenst in uw eigen systemen (SAP, etc.).

Ook voor arbeidsveiligheid (o.a. mens-machine scheiding en dispersiemetingen t.b.v. zoneringen), procesveiligheid (o.a. SIL-classificatie en explosie veiligheid documenten (EVD’s) en de staat van de installatie (inspecties, safety loops, bepaling afkeurcriteria van o.a. tanken en leidingwerk) kunt u bij ons terecht, kortom een totaal concept waarbij op projectmatige basis het afgesproken resultaat behaald wordt, indien gewenst met gebruik makend van uw eigen resources (onderdeel projectteam) teneinde een juiste overdracht te kunnen borgen naar de beheer organisatie