Adresgegevens

Unique Lights Group
Pottenbakkersstraat 6
8601 WS Sneek
branches: Industrie and trade in the port area, Sundries, Offshore oil and gas services
http://www.uniquelights.com

Unique Lights is een professioneel internationaal opererende organisatie die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en advies van hoogwaardige industriële & explosieveilige (ATEX/Ex) LED verlichting. Dit is uitermate geschikt voor het toepassen in en op explosiegevaarlijke productie- en industriële locaties, on- en offshore, magazijn- en opslagruimtes, fabrieksruimten, de maritieme sector, kantoren en voor het aanlichten van terreinen.

Om te kunnen voorzien in de wereldwijde specifieke project wensen, levert Unique Lights een complete productlijn die voldoet aan alle internationale codes en standaarden. We bieden een totaalconcept van onafhankelijke advisering, engineering en deskundige implementatie.

Vertegenwoordiging Unique Lights
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sneek. Inmiddels zijn we in elke regio in Nederland vertegenwoordigd door ons ervaren team van deskundige adviseurs. Naast Nederland is Unique Lights ook in het buitenland vertegenwoordigd, waaronder in België, Duitsland, Scandinavië en de Nederlandse Antillen.

Via geselecteerde en gekwalificeerde dealers die op dezelfde unieke manier werken, wordt u dezelfde kwaliteit en service geboden welke u van ons in Nederland gewend bent.