Adresgegevens

United Stevedores Amsterdam (USA)
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
branches: General cargo stevedores, container & RO/RO, Offshore oil and gas services, Logistic service, forwarding, warehousing, Inland waterway navigation, terminals, brokers and rail road carriers, Logistics
http://www.terhaakgroup.com

United Stevedores Amsterdam (USA) opereert op haar zeer moderne terminal in de haven van Amsterdam. Op de terminal worden containers, roro, stukgoed, en projectladingen overgeslagen op een zeer snelle en efficiënte wijze.

 


De diepzee terminal van USA bieden zowel opslag en transport aan via het spoor, de weg en binnenvaart. USA heeft “in-house railway transfer stations” die aangesloten zijn op het Europese trein-netwerk.

Documentatie en douane afhandeling zijn standaard procedures binnen de USA organisatie. Tevens is er een geïntegreerd full-service empty container depot op de terminal. Hier kan men inspectie, repair, cleaning, gasmetingen voor u verrichten en worden containers op verzoek gestuffed en gestripped.

De USA terminal biedt alles aan wat je van een top terminal operator kan verwachten, een combinatie van snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de redenen waarom USA al decennia lang zeer succesvol is in de Amsterdamse haven!

United Stevedores Amsterdam VOF is een 100% dochteronderneming van de Ter Haak Group