20 januari 2015  
 
Error parsing XSLT file: \xslt\mailtemplates/Content.xslt
 

MISSIE NAAR IVOORKUST
8 t/m 12 februari 2015  

Beste Amports-leden, 

Voor Amsterdam e.o. zijn de handel- en vervoerstromen van en naar West Afrika van groot belang. Er is in vooroverleg met enkele leden besproken om op zondag 8 februari af te reizen naar Ivoorkust waar wij Abidjan en San Pedro zullen bezoeken. Gezamelijk met de Port Development Participatie Group, uitgevoerd door NABC (Netherlands African Business Council).  

In beide steden zullen wij o.a. een bezoek aan de haven-en  autoriteiten brengen en een Netherlands-Ivory Coast receptie met diner organiseren. Donderdagavond 12 februari vliegen wij terug naar Amsterdam.   

De missie zal geleid worden door de heer Hans Docter, de Nederlandse ambassadeur in Ghana met ook Ivoorkust als werkgebied. Wij zijn ons bewust van de late kennisgeving, dit heeft te maken met de situatie rondom ebola. De Nederlandse ambassade in Accra heeft ons verzekerd dat wij daar op geen enkele manier risico lopen. De heer Docter is overigens de speciaal  gezant ebola voor Nederland.  

Vanuit Amsterdam zijn de geïnteresseerden voornamelijk cacao gerelateerd, 10 deelnemers hebben inmiddels hun deelname toegezegd. 

Bent u geinteresseerd in deelname aan deze reis? Voor meer informatie of vragen, kunt u contact op nemen met Annemarie Haasjes, ahaasjes@amports.nl, telefoon 020-6273706 of via onze website.   

Voor het najaar van 2015 staat een bezoek naar Nigeria in combinatie met of Ghana of Kameroen gepland.

 
 

.

 
 
 
 
contactgegevens Amports
 

Annemarie Haasjes
+31 20 627 37 06
ahaasjes@amports.nl

 
 
 
 

.

 
 
 
 
   
Quicklinks
› Zeehavens Amsterdam
› Havenflits
 
Volg ons via
Linkedin
 
contact
Het Havengebouw
De Ruijterkade 7 (13e etage)
1013 AA Amsterdam
 
tel: 020 6273706
fax: 020 6264969
@: amports@amports.nl
 
 
Copyright 2012 Amports.nl | All rights reserved.
Privacy & cookies