5 september 2014  
 
Error parsing XSLT file: \xslt\mailtemplates/Content.xslt
 

RABOBANK DINER - Donderdag 23 oktober 2014


Geachte dames en heren,

Rabobank Amsterdam en Amports nodigen u van harte uit voor een exclusief diner én rondleiding bij Gassan Diamonds op donderdag 23 oktober. De Amsterdamse diamantair Gassan Diamonds is gevestigd in de voormalig door stoom aangedreven diamantslijperij. In dit monumentale pand kijkt u mee over de schouder van de diamantslijpers terwijl een medewerker u uitleg geeft over het diamant-bewerkingsproces en hoe ruwe diamanten tot oogverblindende briljanten worden getransformeerd. Losse geslepen diamanten worden getoond evenals een uitgebreide collectie juwelen.

Gastspreker: Hans Stegeman

Hans Stegeman werkt sinds 2007 bij Economisch Onderzoek, eerst als senior econoom en tussen 2009 en 2013 als hoofd van het team Nationaal Onderzoek. Vanaf 1 januari 2014 is hij hoofd Internationaal Onderzoek.

Het internationale team is verantwoordelijk voor het volgen van de mondiale economische ontwikkelingen als geheel en die in de Europese economieën in het bijzonder. Daarnaast wordt geadviseerd over de structurele ontwikkelingen en uitdagingen in de landen wereldwijd waarin Rabobank actief is als onderdeel van het landenrisicobeheer van de Rabobank Groep. Hij houdt zich bij KEO naast de korte termijn (inter-)nationale conjuncturele vraagstukken en overheidsfinanciën ook bezig met langere termijnstudies. Zo is hij een van de auteurs van het boek IN2030: Vier vergezichten. Lezingen, publicaties, columns en perscontacten zijn de manieren waarmee hij zijn analyses deelt. Daarnaast is hij lid van het bestuur van de Koninklijke Vereniging voor Staatshuishoudkunde (KVS). Hans studeerde Algemene Economie aan de Universiteit Maastricht en werkte hiervoor onder andere als onderzoeker bij het Centraal Planbureau.

PROGRAMMA

Wij ontvangen u graag om 17.30 uur in de slijperij van Gassan Diamonds voor de ‘Champagne & Diamond Surprise Cocktail’. Na deze ‘sprankelende’ start volgt een exclusieve rondleiding met historisch uitleg over diamantslijpen. Aansluitend zal het diner in de slijperij plaatsvinden. De avond wordt afgesloten met koffie of thee in de nostalgische ambiance van Opa’s Kamer.

Het programma zal rond 21.30 uur eindigen.

 
 

Met vriendelijke groet,

namens,

Rabobank Amsterdam
Maarten Rosenberg
directeur Wholesale

Amports
Laura Keegstra
directeur

 
 
 
 
Algemene informatie
 

Datum:
Donderdag 23 oktober 2014

Aanvang:
17.30 uur

Adres:
Nieuwe Uilenburgerstraat 175
1011 LN Amsterdam

 
 
 
 

AANMELDEN 

Gezien het besloten karakter van deze avond is deze uitnodiging strikt persoonlijk. 
Aanmelden kan t/m 15 oktober 2014
Klik op hier om u aan te melden

 
 
 
 
   
Quicklinks
› Zeehavens Amsterdam
› Havenflits
 
Volg ons via
Linkedin
 
contact
Het Havengebouw
De Ruijterkade 7 (13e etage)
1013 AA Amsterdam
 
tel: 020 6273706
fax: 020 6264969
@: amports@amports.nl
 
 
Copyright 2012 Amports.nl | All rights reserved.
Privacy & cookies