2 februari 2015  
 
Error parsing XSLT file: \xslt\mailtemplates/Content.xslt
 

De beste plek voor u en uw relaties bij de SAIL-IN-Parade!


Geachte relatie,  

Eens in de vijf jaar vindt het grootste maritieme feest van Europa plaats en ook deze keer belooft SAIL een waar spektakel te worden: SAIL 2015. 

De dag van de SAIL-IN-Parade is een evenement op zich. Dan varen al die bijzondere zeilschepen van over de hele wereld, vergezeld door de meest uiteenlopende boten, versierde bootjes en ander, ludiek drijvend materieel, over het Noordzeekanaal van IJmuiden naar Amsterdam. 

U kunt daar, samen met uw relaties, met uw neus bovenop zitten want ORAM, OV IJmond en Amports zijn voornemens om gezamenlijk en speciaal voor u tijdens de SAIL-IN-Parade op woensdag 19 augustus een event te organiseren. 

De perfecte locatie voor optimaal zicht op de binnenkomende schepen hebben we al gevonden: in de hoek Afrikahaven-Noordzeekanaal. Met veel plezier richten we die met sfeervolle en tegen zon (en eventuele regen) beschermende tenten in, zorgen we voor uitstekende catering en een goed toegankelijk parkeerterrein. Nergens anders kunt u uw relaties tijdens SAIL op zo’n aantrekkelijke wijze entertainen! Een extra voordeel: u kunt komen en gaan wanneer u wilt.  

  • Alvorens uw ondernemersvereniging voor de realisatie van dit event financiële verplichtingen aangaat, inventariseren wij graag op voorhand hoe groot de interesse onder de leden is.

  • Daarom verzoeken wij u om via de link onderaan deze e-mail te laten weten of u interesse heeft en zo ja, hoeveel toegangskaarten u verwacht nodig te hebben.

  • Bij voorbaat dank voor een snelle reactie!

Een toegangskaart kost € 120,- per persoon, dat is inclusief catering en parkeren. Wij bieden ook mogelijkheden voor sponsoring en een exclusieve ontvangst van uw gasten.

Bent u eveneens lid van ORAM of OV-IJmond, dan kan het gebeuren dat u deze uitnodiging vaker ontvangt, u hoeft zich maar bij een van ons aan te melden.

 

 
 

.

 
 
 
 
Sponsoring of grote groep?
 

Wilt u met een grote groep komen en heeft u daarom behoefte aan een exclusief karakter van de ontvangst? Of wilt u extra aandacht voor uw bedrijf middels sponsoring van dit event?

Neemt u dan voor meer informatie contact met Annemarie Haasjes via 020-6273706 of ahaasjes@amports.nl

 
 
 
 

Organisatie

 
 
 
 
   
Quicklinks
› Zeehavens Amsterdam
› Havenflits
 
Volg ons via
Linkedin
 
contact
Het Havengebouw
De Ruijterkade 7 (13e etage)
1013 AA Amsterdam
 
tel: 020 6273706
fax: 020 6264969
@: amports@amports.nl
 
 
Copyright 2012 Amports.nl | All rights reserved.
Privacy & cookies