Airborne Oil&Gas winnaar IJmond Onderneemt Award

12 december 2013

Bron: HOV IJmond

 

Airborne Oil & Gas is de grote winnaar van de IJmond Onderneemt Award. De bedenker van revolutionaire composieten buizen voor olie- en gaswinning is volgens de jury een verborgen parel in de IJmond, die duurzaamheid naar een heel ander niveau tilt. ‘Deze prijs is een prachtige bevestiging dat we op de goede weg zijn’, aldus CEO van Airborne, Eric van der Meer.

 

Op 12 december in Bob"s Uitgeest ten  overstaan van meer  dan 250 ondernemers, kreeg Airborne alle eer en de prijs toegekend.
Hoewel de andere genomineerde Ovenbouw Holland en Daniele Corus eveneens een terecht applaus kregen voor hun innovatieve activiteiten, springt Airborne er bovenuit. De unieke ontwikkeling van de composieten buis die lichter, sterker en roestvrijer is den de bekende stalen variant, is een echte gamechanger in de offshore-industrie. Het bedrijf uit IJmuiden is in zeer korte tijd een wereldspeler van formaat geworden’, stelde de jury. ‘We zijn ontzettend trots op de award’, reageerde Eric van der Meer. ‘We hebben veel energie in ons bedrijf gestopt. Deze prijs geeft aan dat ook extern wordt gezien dat we met een prachtig product bezig zijn. Die bevestiging geeft het hele bedrijf enorm veel energie om door te gaan.’

 

 

 

Contactgegevens
Airborne Composites B.V.
Airborne Oil & Gas B.V.
Monnickendamkade 1
1970 AC IJmuiden
branches: Offshore oil and gas services
fax:
tel: +31 25 576 35 00

meer informatie