Alcotrans winnaar Port Communicuty Award 4e Editie

31 januari 2013Achterlandvervoerder Alcotrans Container Line is de winnaar van de vierde editie van de Port Community Award. De feestelijke bijeenkomst werd op 31 januari jl. gehouden in de Cruise Terminal Rotterdam. In de afgeladen Cruise Terminal Rotterdam kreeg Judith Abrahamsz van Alcotrans de bijbehorende Gouden Schakel feestelijk uitgereikt door Jeannette Baljeu en Freek Ossel, havenwethouders van respectievelijk Rotterdam en Amsterdam.

Een jaar lang is Alcotrans nu het visitekaartje van Rotterdam en Amsterdam op het gebied van elektronische informatie-uitwisseling. Judith Abrahamsz was verheugd met de erkenning: “Met ons team doen wij ons best voortdurend innovatief te zijn en een bijdrage te leveren aan het stroomlijnen van de logistiek.” De award werd verreikt door de TV presentatrice Astrid Joosten.

Bij de Port Community Award waren in vier categorieën met steeds drie genomineerden tevens deelprijzen te verdienen. Zeeman Textiel Supers kreeg de prijs in de categorie expediteurs/exporteurs/importeurs, Ovet Shipping won in de categorie rederijen/cargadoors/agenten, Vopak Terminal North Netherlands was de beste in de categorie terminals/achterlandterminals en Alcotrans werd nr. 1 in de categorie achterlandvervoerders. Volgens de onafhankelijke vakjury was Alcotrans ook overall de beste en daarmee de winnaar van de vierde Port Community Award!

Publieksprijs voor Barge Center Waalhaven

Naast de Port Community Award van de vakjury was er een publieksprijs. In de weken voorafgaand aan de feestelijke bijeenkomst op 31 januari 2013 in de Cruise Terminal Rotterdam was hiervoor op een speciale website circa 2000 keer gestemd. Met één stem verschil bleek Barge Center Waalhaven de favoriet van het publiek.

Contactgegevens
Portbase
Seattleweg 7
3195 ND Rotterdam
Havennummer 2801, Portpark, Gebouw 3, 1e verdieping
branches: Port, shipping and cargo services
fax:
tel: +31 88 625 25 00

meer informatie