Amports en ORAM gaan intensiever samenwerken

14 juni 2013

_39K1043-001-540

Tijdens de algemene ledenvergadering van Amports op maandag 10 juni in Het Scheepvaartmuseum hebben de voorzitters van Amports en ORAM een intentieverklaring tot samenwerking getekend. Met deze alliantie willen beide partijen hun onderlinge synergie versterken om zo effectiever de Amsterdamse havenregio te kunnen bedienen.

Dit gebeurt onder andere door beleid en agenda’s goed op elkaar af te stemmen, meer gebruik te maken van elkaars expertise en samen te werken op gemeenschappelijke dossiers en issues. Amports is de publiek-private promotieorganisatie voor de Amsterdamse havenregio, ORAM-Haven behartigt als ondernemersvereniging de belangen van havenbedrijfsleven.
Omdat beide organisaties actief zijn in het Noordzeekanaalgebied, hebben de voorzitters en directeuren van ORAM en Amports de afgelopen maanden besproken hoe zij de onderlinge samenwerking kunnen verbeteren door hun ‘havenactiviteiten’ op elkaar af te stemmen.

De handtekeningen werden gezet door ORAM-voorzitter Paul Wevers en door aftredend voorzitter Michiel Wijsmuller die hierna na tien jaar afscheid nam als voorzitter van Amports ten faveure van Frans Baud.

Contactgegevens
ORAM
De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
branches: Authorities and institutions
fax:+31 20 620 31 33
tel: +31 20 622 21 11

meer informatie