Amports groeit en bloeit

05 juni 2015


Afgelopen periode hebben weer vijf bedrijven zich aangesloten bij het Amports-netwerk. Wij stellen ze graag aan u voor: Scheepswerf Van Laar/Van Laar Maritime, Advenit BV, Havenwerk BV, DOES BV en Pantar.
 

Scheepswerf Van Laar/Van Laar Maritime
Van Laar Maritime bezit en exploiteert wereldwijd een groeiende vloot van dertig offshore-vaartuigen, en zet een professioneel team in dat zowel op zee als aan de wal de hoogst mogelijke standaard van de operationele veiligheid hanteert. De perfecte pasvorm voor uw offshore-uitdaging.
Website

Advenit BV
Advenit is een IT-systeemintegrator die hoogwaardige supply chain execution-oplossingen op markten in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika verzorgt. Het belangrijkste merk dat Advenit vertegenwoordigt, is SOLVO, de toonaangevende leverancier van management- en besturingssoftware.
Bezoek Advenit volgende week tijdens TOC Container Supply Chain Europe, 9-11 juni in Ahoy, Rotterdam. U bent van harte uitgenodigd voor de netwerkborrel op de stand (#E126), woensdag 10 juni vanaf 15.00 uur.
Website

Havenwerk BV
Havenwerk wil de Amsterdamse havenregio kennis laten maken met flexinuïteit. Dit is de combinatie van flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit: flexibele en vakbekwame personeelsbezetting, gecombineerd met leverzekerheid.
Website

DOES BV
DOES is gevestigd precies waar het moet: recht in het midden van het web met toegang tot alle vervoersmodaliteiten, faciliteiten en personeel. Het bedrijf helpt klanten in de olie- en gasindustrie, scheepvaart en wind-industrie met (complexe) logistieke vraagstukken en wil daarin een toegevoegde waarde bieden.
Website

Pantar
Pantar, het grootste werk-leerbedrijf voor de regio Amsterdam, biedt werk en begeleidt ruim 3.500 inwoners van Amsterdam en Diemen. Dit zijn mensen die om uiteenlopende redenen op een afstand tot de arbeidsmarkt staan Maar wat de reden ook is, iedereen heeft waarde en kan werken.
Website

http://www.pantar.nl/