De haven en goede doelen

23 mei 2014

 

Het havenbedrijfsleven besteedt veel aandacht aan goede doelen en sponsoring daarvan. Een mooi voorbeeld is de deelname van Inspectorate aan de Roparun 2014. Wij vragen graag uw aandacht voor dit fantastische initiatief:

Inspectorate doet mee aan de Roparun 2014 

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij onze collega’s, in team verband, een sportieve prestatie leveren om geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het logo van de Roparun is daarom al jaren:
“Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Tijdens de afgelopen 22 edities van de Roparun is a meer dan 57 miljoen euro opgehaald.

De Roparun vindt plaats in het pinkster weekend met de start op 7 juni in Parijs en de finish op maandag 9 juni op de Coolsingel in Rotterdam.

Team 180 Inspectorate bestaat uit 8 lopers die gemiddeld zo’n 65 kilometer (1 ½ marathon) gaan lopen in 48 uur. Deze lopers worden begeleid door een heel team (19 man) van fietsers, routeverkenner, verzorgers, chauffeurs tot cateraars. Dit jaar is de eerste keer dat Inspectorate mee doet aan de Roparun. In het team van Inspectorate zitten collega’s uit alle afdelingen en vestigingen.

Vanuit de laboratoria, survey en het management vanuit al onze vestigingen in Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam. Het animo bleek erg hoog te zijn binnen het bedrijf om deel te nemen aan de Roparun 2014. Een mailing was al voldoende om het gehele team samen te stellen.

Naast een sportieve inspanning, moet er ook een inspanning worden geleverd om geld op te halen voor het doel.

Inspectorate biedt de volgende sponsormogelijk heden:

Roparun 2014_nl

VOOR MEER INFORMATIE
Inspectorate ARA
+31 1047 20422
www.inspectorate.nl/roparun
roparun@inspectorate.nl

Contactgegevens
Inspectorate BV
Capriweg 40
1044 AL Amsterdam
branches: Port, shipping and cargo services, Offshore oil and gas services, Personnel & Education
fax:-
tel: +31 20 4112 741

meer informatie