Amports zet de haven op de kaart!

17 december 2012De nieuwe website van Amports is online!

Met deze nieuwe website zetten wij de haven en het havenbedrijfsleven letterlijk op de kaart. Centraal punt van de site en prominent aanwezig op de homepage is de kaart van de Amsterdamse Havenregio. De kaart is aanklikbaar en wijst u de weg naar de meest actuele nieuwsitems en evenementen, maar ook naar de leden van Amports. 

Met de kaart kunt u letterlijk door de regio navigeren en brengt u de havenregio met een muisklik tot leven. Uiteraard is de inhoud van de site ook te raadplegen via de menublak bovenaan de homepage. Zo komt u terecht bij de online versie van onze bladen: Zeehavens Amsterdam, Amsterdam Seaports en Port Guide. 

Onder het knop "Leden" in het menu komt u bij de Amports ledenindex. U kunt onze leden zoeken op bedrijfsnaam of op categorie. De leden worden ook weergegeven op de havenkaart.  

Voor Amports-leden
Leden kunnen op verzoek een inlogcode aanvragen om de eigen bedrijfspagina aan te vullen met gegevens. Dat kan van een kort bedrijfsprofiel, tot aan complete nieuwsitems met foto's of filmpjes. 

Neem voor meer informatie over de inlogcode contact op met:
Chris van der Deijl
+31 6 44211500 of vanderdeijl@amports.nl

Bezoek de website met regelmaat om op de hoogte te blijven van de actualiteiten en activiteiten van Amsterdamse zeehavens!


Het Amports-team