BCA genomineerd voor de Port Community Award

04 maart 2015

De twaalf genomineerden voor de Port Community Award (26 maart 2015) zijn bekend gemaakt. BCA Amsterdam is genomineerd in de categorie 'Achterlandvervoerders'. Geduchte concurrenten voor deze publieksprijs zijn Frankenbach Container Service GMBH en Jan de Rijk. Steun onze Amsterdamse collega’s en breng nu uw stem uit!

De twaalf genomineerden zijn door Portbase verdeeld over vier categorieën. Nieuw in deze editie van de PCA is de grotere rol van de community. In iedere categorie bepalen de vier juryleden en het publiek samen wie de Zilveren Schakel wint.

Doorslaggevende beoordelingscriteria voor de vakjury zijn: actief gebruik van Portbase services, persoonlijke inzet in werkgroepen, innovatiebeleid en ambassadeurschap.

De vakjury kiest vervolgens uit de vier winnaars van de Zilveren Schakel de overall winnaar die naar huis gaat met de Gouden Schakel. Voor de overall winnaar is het criterium ‘Strategisch belang voor de haven’ doorslaggevend.

Het stemmen op www.award.portbase.com kan tot 26 maart 2015. Op de website is ook alle overige informatie over de Port Community Award 2015 te vinden.

Contactgegevens
Ter Haak Group
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
branches: Agents and shipbrokers, Logistic service, forwarding, warehousing
fax:+31 20 201 18 82
tel: +31 20 611 66 88

meer informatie
nu op twitter
  • ma 1 jan 00 @ 0:00
    Twitter exception: Invalid or expired token.
    Twitter Exception