Broekman Group neemt TWO Chemical Logistics over

17 juli 2013

ZHA-5 Pag . 20-21 West -Afrikalijndiensten Schip Grimaldi 

Broekman Group neemt TWO Chemical Logistics over van Emons Group. Het personeel en de vestigingen in Nijmegen en Maastricht zijn met ingang van maandag 15 juli onderdeel van Broekman Logistics, één van de vier divisies van Broekman Group. Dit bedrijf, met hoofdkantoor in Rotterdam, is een full-service logistiek dienstverlener met vestigingen in binnen- en buitenland (India, Singapore, China, België, Tsjechië, Hongarije en Polen). Met de divisies Automotive, Shipping, Logistics en Special Products is Broekman actief op alle logistieke markten.

In de Amsterdamse haven is Broekman Shipping al meer dan 25 jaar de scheepsagent van Grimaldi Lines. Via de USA Terminal is er een wekelijkse lijndienst met containers, breakbulk, heavy lift, projectlading en (tweedehands) RoRo van en naar West-Afrika.

TWO Chemical Logistics (voorheen Te Winkel & Oomes) is logistiek dienstverlener sinds 1852 . Het bedrijf biedt, net als Broekman Logistics, zogeheten one-stop-shop oplossingen voor de chemische bedrijven. “Deze overname is goed nieuws voor alle betrokkenen”, zegt Jacques Kleinkramer, managing director van Broekman Logistics. “Op de eerste plaats voor onze klanten die wij nu nog beter kunnen bedienen. TWO staat immers voor ruim 160 jaar ervaring en honderden tevreden klanten. Maar ook voor de medewerkers en de moederbedrijven is dit een positieve ontwikkeling.”

Eerder deze maand kondigde Broekman Group ook de overname aan van Triple Logistics. CEO Raymond Riemen: “Met deze twee overnamen in korte tijd breiden wij onze logistieke activiteiten in Nederland flink uit. Wij zijn blij dat de medewerkers van TWO en Triple nu aan boord komen.”

 

www.broekman-group.com

 

 

 

Contactgegevens
Broekman Logistics
Waalhaven Zuidzijde 21
3089 JH Rotterdam
branches: Logistic service, forwarding, warehousing
fax:
tel: + 31 10 487 39 11

meer informatie