Broekman Group wordt Broekman Logistics

20 februari 2015

Persbericht Broekman Logistics

Broekman Group maakt vandaag bekend dat het zijn naam heeft veranderd in Broekman Logistics. Met deze naamswijziging wil Broekman Logistics benadrukken dat het zich volledig focust op logistiek. Naast een naamswijziging is er een nieuwe huisstijl én website. Met deze veranderingen rondt Broekman de herinrichting van de onderneming af. 

Focus op ketenregie in de logistiek
In de afgelopen jaren is Broekman Logistics er in geslaagd zijn positie te versterken door specialisatie en internationalisering. De onderneming heeft zich ontwikkeld van cargadoor tot ketenregisseur.

Broekman Logistics wil verder groeien, zowel in de landen waar het al actief is als daarbuiten. Acquisitie en het afstoten van bedrijfsonderdelen hebben geleid tot een nieuwe bedrijfsstructuur met drie duidelijke business units: Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals.

Daarnaast wordt er nog meer ingezet op drie niches: logistiek voor de energie- en offshore-industrie, voor verpakte chemische producten en voor de truckmotive-industrie.  

BroekmanNieuwe huisstijl en website
‘Nu de organisatie opnieuw is ingericht, ontstond de wens dit visueel uit te dragen,’ stelt Raymond Riemen, CEO van Broekman Logistics. ‘Het blauwe logo, de gestileerde letters B en M, geniet een bekendheid van 90 procent, daar houden we aan vast. We hebben er wel voor gekozen 'Logistics' aan het logo toe te voegen.’ 

Bij de nieuwe naam en huisstijl hoort ook een nieuwe website, www.broekmanlogistics.com. Op de website staat nieuws omtrent de laatste ontwikkelingen in de logistieke markt. De website is zowel in het Nederlands, Engels als Chinees beschikbaar. 

Over Broekman Logistics
Broekman Logistics is meer dan 50 jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot  een full-service logistiek dienstverlener met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Broekman is gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals. De dienstverlening van Broekman kenmerkt zich door een global reach met een personal touch (www.broekmanlogistics.com).

Contactgegevens
Broekman Logistics
Waalhaven Zuidzijde 21
3089 JH Rotterdam
branches: Logistic service, forwarding, warehousing
fax:
tel: + 31 10 487 39 11

meer informatie