Damen Shipyard Group nieuwe eigenaar van Shipdock

01 februari 2013

 

Damen Shipyards Group is eigenaar geworden van Shipdock, met reparatiewerven in Amsterdam en Harlingen. De werf zal zijn reparatie- en ombouwactiviteiten ongewijzigd voortzetten, waarbij Shipdock Harlingen zich richt op schepen tot 120 m en Shipdock Amsterdam op schepen tot      250 m.
Bovendien behouden de medewerkers en de directie hun functie. De werf gaat hiermee op in de Damen Shipyards Group, die momenteel uit meer dan vijftig scheepswerven, reparatie- en ombouwwerven en aanverwante bedrijven bestaat.

CEO René Berkvens van Damen Shipyards Group: “De werven van Shipdock hebben een grote toegevoegde waarde voor Damen, niet alleen elk afzonderlijk in hun eigen markt en regio, maar ook als geheel. Samen beschikken ze over een schat aan ervaring op het gebied van scheepsbouw, scheepsreparatie, conversie en staalbouw. Damen is een gevestigde speler in de scheepsreparatiesector en wij zijn vastbesloten om onze positie nog verder te verbeteren. Daarom hebben we onlangs een nieuwe divisie opgericht, Damen Shiprepair & Conversion, waarin al onze scheepsreparatiewerven zullen worden ondergebracht en georganiseerd.”

Contactgegevens
Damen Shiprepair Amsterdam BV
tt. Vasumweg 125-131
1033 SG Amsterdam
branches: Ship repair, crane building and technical services, Industrie and trade in the port area, Offshore oil and gas services
fax:+31 20 631 57 91
tel: +31 20 631 82 18

meer informatie