Dirkzwager en KVSA lanceren ISPS Noordzeekanaal

02 juli 2015

 

Binnen het Ship2Report-platform is vanaf deze maand een ISPS (International Ship and Port facility Security Code)-module voor het Noordzeekanaal gebied beschikbaar. Deze module staat binnen Ship2Report op zichzelf en beheert de informatiestroom tussen alle betrokkenen door middel van een webbased interface. Bezoekers vooraanmelden kan via internet, waarna deze bij de betreffende port agent terecht komt. 

Daaropvolgend wordt de aanmelding doorgestuurd naar betreffende terminal(s). De terminals hebben hierdoor nu altijd een actueel overzicht van goedgekeurde bezoekers van schepen aan hun terminal.

Bij het platform Ship2Report was het al mogelijk om ISPS-aanmeldingen te verrichten voor de Rotterdamse haven, nu is het Noordzeekanaalgebied ook toegevoegd.

Ship2Report is een innovatief informatieplatform (web based) waarbinnen verschillende databronnen aan elkaar gekoppeld worden om bedrijven in de maritiem/logistieke dienstverlening te voorzien van actuele en correcte informatie met betrekking tot de scheepvaart.

Het platform biedt ook de mogelijkheid om dienstverleners te koppelen aan andere partijen en overheden om zo de informatie waar zij dagelijks mee te maken hebben, te kunnen stroomlijnen: 24/7, veilig, snel en betrouwbaar!