Drukbezochte Maritime & Offshore Career Event

03 april 2014


Gisteren, op woensdag 2 april jl. vond de achtste editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het Beurs-WTC gebouw in Rotterdam. De beurs gericht op carrière in de maritieme en offshore industrie mocht ruim 4449 bezoekers ontvangen. De 131 deelnemende exposanten waren zeer tevreden over zowel de opzet van het evenement alsmede over de kwantiteit en kwaliteit van de bezoekers. 

Minister-president Mark Rutte was aanwezig tijdens de opening van het Navingo Maritime & Offshore Career Event om te zien wat er leeft in de sector. Samen met Navingo directeur Coert van Zijll Langhout en beursmanager Annemieke den Otter bezocht Rutte, die erg geïnteresseerd was in de verschillende branches, meerdere stands. 

IskesEr waren ook verschillende Amports-leden te vinden als standhouder tijdens de MOCE, zoals Airborne Oil & Gas, STC-Group, Maritieme Academie Holland, IRO, Het Loosdwezen en Cornelis Vrolijk’s Visserij Maatschappij B.V. Iskes Towage & Salvage maakte van de gelegenheid gebruik om de nieuwe sleepboot- en offshoresimulator onder de aandacht te brengen. De simulator is een joint-venture van Iskes Towage & Salvage en Damen Shipyards onder de naam 360-Control.