Het Havengildediner

13 augustus 2013


Het 68ste Havengildediner 2013 belooft een bijzonder diner te worden. Met plezier treffen we de voorbereidingen voor een dynamische avond met heerlijk eten, prikkelende stellingen en inspirerende sprekers. Graag geven wij u de gelegenheid om namens uw bedrijf relaties uit te nodigen voor het 68ste Havengildediner in Hotel Okura op vrijdag 29 november 2013, dat dit jaar in het teken staat van verbindingen en bereikbaarheid.

 

Neemt u gasten mee?

Tot uiterlijk vrijdag 6 september kunt u de gegevens van uw persoonlijke gasten doorgeven via dit formulier. Begin oktober, ontvangen uw relaties de uitnodiging met een gepersonifieerde aanmeldcode namens uw bedrijf. 

Download het formulier (downloads rechtsboven) en retourneer deze naar ylos@amports.nl

Begin oktober, als wij alle uitnodigingen versturen, ontvangen dan ook uw relaties een officiële uitnodiging waarin wij hen namens u uitnodigen. Via enkele klikken op onze registratiewebsite kunnen u en uw gasten zich eenvoudig aanmelden. Natuurlijk brengen wij u op de hoogte van de registratie van uw gast(en). Vervolgens sturen wij u en uw gasten een bevestiging met bijzonderheden over het diner. De factuur voor uw relaties, € 150,00 per couvert, ontvangt u na afloop / medio november/na registratie. Tot vrijdag 22 november kunt u nog kosteloos couverts annuleren. Daarna moeten wij het volledige bedrag in rekening brengen.

Facturering

Na afloop van het diner zenden wij u de factuur voor het aantal couverts (€ 150,00 per couvert). Voor de eindfactuur gaan wij uit van het aantal relaties dat zich op vrijdag 22 november a.s. heeft aangemeld voor het Havengildediner. Tot deze datum is het mogelijk kosteloos te annuleren. Na 22 november brengen wij de reservering voor 100% in rekening.