Spannende ontknoping eerste Haventennistoernooi

17 mei 2014

 

Het was maar goed dat wij indoorbaan Tennishal IJmuiden als wedstrijdlocatie hadden gekozen voor het eerste Amports Haventennistoernooi afgelopen 9 mei. Want bij het openen van de deuren waaiden de eerste deelnemers letterlijk naar binnen. Hieruit bleek ook dat de 40 deelnemers er écht zin in hadden na een drukke werkweek in de havenregio.

We hadden een breed deelnemersveld, met een grote diversiteit aan niveaus en achtergronden. Wat ons samenbracht was de liefhebberij voor de tennissport en uiteraard onze havens.

139980196340200900_resizedDe 40 deelnemers waren in 2 groepen verdeeld die om beurten op 1 van de 5 binnenbanen met elkaar een dubbel speelden. Er werd gerouleerd tussen tegenstanders en dubbelpartners, zodat er voldoende gelegenheid was om iedereen te leren kennen. In de kantine werden de wedstrijden samen met een leuke groep supporters nabesproken. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk visbuffet, verzorgd door Tennishal IJmuiden. 

Na 3 speelronden waren de winnaars bekend. Het was wel even games tellen, want diverse deelnemers waren ongeslagen!

A-poule

1. Rachella Boellaard, Amsterdam Cruise Port
2. Marcel Gorris, Havenbedrijf Amsterdam N.V.
3. Jasper van der Linden, Witteveen.com 

In de B-poule

1. Joost de Brouwer, Navingo
2. Ton Wijker, Zwart Techniek B.V.
3. Marleen van de Kerkhof , Havenbedrijf Amsterdam N.V. 

Winnaar A-poule: Rachella Boellaard                     Winnaar B-poule: Joost de Brouwer  

Rachella -Boellaard  Joost -de -Brouwer

Er werd ook nog een poedelprijs uitgereikt aan Robert de Brouwer van Industrial Pump Group. Onder andere Robert kwam enige tijd geleden met het idee van een Haventennistoernooi. Opvallend genoeg was juist hij degene die minste games heeft gewonnen deze avond! 

Wij bedanken alle deelnemers en supporters voor hun komst, Havenbedrijf Amsterdam N.V. en Rabobank Zaanstreek voor sponsoring en Fotoservice IJmond voor de fotografie.

Alle foto’s zijn te vinden en vrij te downloaden op de website van Fotoservice IJmond:
http://portfolio.fotoserviceijmond.nl/ 

Iedereen graag weer tot volgend jaar!