HAVENWERK BV opent vestiging in Amsterdam

19 mei 2015


Na het succes in Zeeuwse havens, Moerdijk, Dordrecht, Antwerpen en Rijnmond start Havenwerk nu ook in Amsterdam. Door een groeiende vraag naar gespecialiseerde vaklieden (kraanmachinisten, riggers, shovel-, heftruck- en reachstackerchauffeurs) investeert Havenwerk BV continue in opleiding en training. 

Personeel wordt gezien als de belangrijkste factor voor tevreden klanten. Om de groeistrategie te volgen welk Ton Veraart voor ogen heeft is nu een kantoor geopend op het sciencepark in Amsterdam. De eerste contacten zijn gelegd en de werving van personeel loopt.

Veraart geeft aan dat hij de Amsterdamse regio kennis wilt laten maken met Flexinuïteit. “Met Flexinuïteit onderscheiden wij ons van andere spelers in de markt. Wij bieden niet alleen flexibiliteit, maar ook continuïteit. Voor klanten/inleners bieden we daardoor kwaliteit, vakmanschap en leverzekerheid”. Op de vraag hoe medewerkers worden behouden antwoordt Veraart: “Voor goede medewerkers biedt ons concept een beter toekomstperspectief met opleidingen en uitzicht op de vaste aanstelling”.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.havenwerk.nl of mail vrijblijvend naar info@havenwerk.nl