KNRM pakt z'n koffers

03 oktober 2013

Foto 7 KNRM-kofferDe Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) heeft een bijzondere actie bedacht om geld in te zamelen onder (haven)bedrijven in Amsterdam en Rotterdam. Onder het motto ‘De Klassieker Koffer’, een speelse verwijzing naar Ajax-Feyenoord, heeft de reddingsmaatschappij op woensdag 18 september de aftrap gegeven voor een heuse ‘wedstrijd’ tussen beide steden.

Ondernemingen kunnen in een aluminiumkoffertje een cheque invullen en de koffer doorgeven aan een collega-ondernemer. Op het jaarlijkse Reddersgala op zaterdag 16 november in Noordwijk zal de KNRM bekend maken welke regio het hoogste bedrag heeft opgehaald.

De start voor de ‘Amsterdamse’ koffer was bij KVSA in IJmuiden. Directeur Roemer Boogaard overhandigde het kleinood aan Amports-voorzitter Frans Baud.Amports  heeft de koffer inmiddels weer doorgegeven aan een Amsterdamse relatie.

Bijzonder is dat er aan de binnenzijde een transponder zit, waardoor de reddingsmaatschappij precies kan volgen waar de koffer zich bevindt. Misschien komt de koffer ook bij u langs?

Contactgegevens
KNRM
Haringkade 2
1976 CP IJmuiden
branches: Port, shipping and cargo services, Authorities and institutions
fax:+31 255 522 572
tel: +31 255 548 454

meer informatie