Koopman Logistics neemt Duitse branchegenoot over

04 september 2014

 

Koopman Logistics uit het Groningse Noordhorn heeft het Duitse Möhlmann Automobil-Logistik overgenomen. De logistiek dienstverlener hoopt daarmee de positie van Koopman Car Terminal in Amsterdam te verstevigen.

 

Koopman is een van de grotere logistieke dienstverleners op het gebied van automotive-logistiek in Noordwest-Europa. Volgens Jon Kuiper, CEO van Koopman, betekent de overname van Möhlmann een versterking van de positie in Duitsland: "In met name Noordwest-Europa bieden wij al een breed scala aan diensten aan onze klanten in de automotive-industrie. Door deze uitbreiding, zowel qua capaciteit als werkgebied, kunnen wij onze klanten een nog betere service verlenen."

Alle honderd medewerkers en het volledige wagenpark van circa negentig voertuigen Möhlmann verhuizen met de overname mee. Daarmee groeit de vloot van Koopman Logistics Group naar het aantal van 490 voertuigen, terwijl het totale personeelsbestand uitkomt op ruim negenhonderd werknemers. De gezamenlijke jaaromzet bedraagt ongeveer 130 miljoen euro.

Contactgegevens
Koopman Car Terminal B.V.
Maltaweg 3
1044 AH Amsterdam
branches: General cargo stevedores, container & RO/RO
fax:
tel: +31 20 506 13 20

meer informatie