Kunstwerk tall-ships Zeehavens Amsterdam - UITVERKOCHT!

30 juni 2015

Het zal u niet ontgaan zijn dat een armada van tall ships en historische schepen voor een bezoek aan PreSail in IJmuiden en Sail in Amsterdam onderweg is naar onze havenregio.

In het komende nummer van Zeehavens Amsterdam besteden we veel aandacht aan deze bijzondere vaartuigen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn de bouw van deze schepen, het productieproces van de zeilen en de ontwikkeling van scheepsnavigatie door de eeuwen heen.

De komst van deze vloot heeft ons zó geïnspireerd, dat wij een bekende (graffiti)kunstenaar (voorbeeld: http://www.melikepainting.com/prints/melikemiami) hebben ingeschakeld om een abstracte weergave van dit nautische spektakel te maken, inclusief een tijdsaanduiding van binnenkomst tot vertrek van de vloot. Het resultaat, een heus schilderij, nemen wij als poster (A2-formaat) op in Zeehavens Amsterdam. 

Uw logo op de poster
Deze speciale editie van Zeehavens Amsterdam wordt met de poster groots verspreid tijdens de PreSail IJmond, dat van 15 t/m 18 augustus plaatsvindt in IJmuiden. 
Voor slechts € 250,- plaatsen wij uw logo op deze unieke poster. 


Reserveren - UITVERKOCHT!
We hebben op de poster een beperkt aantal plekken beschikbaar (dertig stuks), dus wacht niet te lang met aanmelden. De sluitingsdatum is 30 juni 2015. U reserveert een plek door onderstaan formulier in te vullen, of door 
contact op te nemen met Chris van der Deijl, 020-6273706, vanderdeijl@amports.nl.