Nieuw in Amports team: Martine Willekens

31 mei 2018

 

Mijn naam is Martine Willekens en sinds kort werk ik voor Amports als marketing en salesmanager. In die rol ben ik onder andere verantwoordelijk voor het magazine Zeehavens Amsterdam en alle communicatie horende bij Amports en haar participanten. Graag maak ik persoonlijk kennis met u.


Martine KleinDat ik bij Amports aan de slag zou gaan, lag niet helemaal voor de hand. De afgelopen jaren heb ik als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur vooral opdrachten gedaan in de culturele sector. Via een opdracht voor ORAM, kwam ik echter in aanraking met de havensector die mij meteen fascineerde. Maar met een grootvader die kapitein was bij Shell is dat misschien ook niet zo gek bedacht ik me later.

Samen met Annemarie Haasjes en Anouk de Morree vormen we nu het Amports team. Met elkaar en met onze participanten werken we aan de  vernieuwing van Amports. Daarbij hoort een nieuwe huisstijl en een nieuwe communicatieaanpak. Daar zet ik de komende maanden mijn schouders onder. Ik kan niet wachten u het resultaat te laten zien!

Want Amports informeert! Met onze vernieuwde communicatiemiddelen vertellen wij de feiten en verhalen uit de haven en over de haven. En we richten ons op uitdagingen die de haven heeft, zoals energietransitie en  oprukkende woningbouw. Ik ben  ook benieuwd naar uw verhalen, dus ik kom graag binnenkort langs om deze op te tekenen.

Ik kijk uit naar een verdere kennismaking met de haven en haar ondernemers. Dus tot ziens bij een van onze Amports evenementen of tijdens een persoonlijke afspraak bij uw bedrijf!

Martine Willekens
mwillekens@amports.nl
+31(0)653600431