Nieuwe bekende op het paviljoen

07 mei 2015

Voor NPRC is dit het eerste jaar als deelnemer aan het Holland Ports Pavilion, maar toch eigenlijk ook weer niet. De vertegenwoordiging van NPRC is namelijk al jaren bekend met de Amsterdamse havenregio dankzij de overname van Overmeer Transport Group. We spreken met Stefan Meusen, directeur NPRC.

NPRCHet valt Meusen op dat deze beurs veel bezoekers trekt en dat velen van hen geïnteresseerd zijn in de Nederlandse Zeehavens. “Iets wat voor ons weer interessant is. Het gezamenlijk paviljoen is een sterk concept: wij geloven in samenwerking, want samen bereik je meer dan alleen.”

Het doel van Meusen tijdens deze beurs is tweeledig. “Klantenonderhoud aan de ene kant, maar we leggen ook veel nieuwe contacten. We hebben ons goed voorbereid door veel afspraken te maken met onze relaties. Deze komen vanuit heel Europa naar de beurs toe, een perfect moment dus om weer even met elkaar bij te praten. Elke beursdag ontmoet je zeker zeven klanten, iets wat in het dagelijkse werk onmogelijk is. Daarnaast ontmoeten wij hier in München ook nieuwe prospects. Volgende week gaat de beurs voor ons gewoon weer verder, aangezien we dan aan de slag gaan met de opvolging.”