Nieuwe vrienden

04 september 2015

 

Amports is even trots als blij om vier nieuwe leden van harte welkom te heten. Graag stellen wij deze even kort aan u voor: 

DMC
DMC ondersteunt en faciliteert maritieme projecten door middel van commercieel shipmanagement, consultancy en brokerage. Zij zijn gespecialiseerd in de maritieme sector en de offshore markt. 
www.dutchmarinecontractors.com

Randstad
Carolien Koops en Bianca de Jong maken de connectie tussen het MKB en de Randstad organisatie. Door een focus op de bedrijven in ons marktgebied, weten ze wat er speelt en kunnen zij passende oplossingen bieden op hr vraagstukken.
www.randstad.nl

Heras B.V.
Heras is specialist op het gebied van totale buitenbeveiliging. Zij ontwikkelen, verkopen, installeren en onderhouden integrale beveiligingsconcepten voor bedrijven, instellingen en overheden in Nederland.
www.heras.com 

HPG Projects
HPG Projects begeleidt multidisciplinaire projecten. Door middel van een goede organisatie met een zorgvuldig uitgedachte scope en de verzorging van de juiste specialisten op de juiste plaats, wordt uw project naar het meest kwalitatieve en kostenbesparende resultaat begeleid.
www.hpgprojects.nl