Maak kennis met Amports’ nieuwste vrienden

05 februari 2015

 

Januari was een vriendelijke maand: Amports mocht maar liefst vijf nieuwe leden in haar midden verwelkomen. We stellen ze aan u voor:

B.Q. de Ruyter & Duiker BV
Speciaal transport, kraanverhuur, contract transport (dedicated transport) en transport begeleiding. Ook voor volledige planningen, tijdelijke verhuur van chauffeurs, op- en overslag en andere aanvullende diensten.
>> website  

Stork
Stork richt zich op het verbeteren en optimaliseren van asset integrity gedurende de gehele levenscyclus van assets van hun klanten. Zij doen dit voor bedrijven in de Olie & Gas, Chemische, Energie en andere door assets gedreven sectoren.
>> website  

DCV Worldwide Solutions
Efficiënt uw pakket en vrachtzending verzenden en bezorgen in binnen- en buitenland? DCV Worldwide Solutions kan dit al vanaf 5,95 euro met geregelde transittijden. 
>> website 

De Boer Structures BV
De Boer ontwerpt, bouwt, verhuurt en verkoopt tijdelijke accommodatie op maat voor gebruik bij evenementen en als bedrijfsruimte op elke locatie. De tijdelijke structuren en semipermanente gebouwen hebben een zeer grote ruimtecapaciteit, met zijwandhoogtes tot wel 10 meter en vrije overspanningen tot 50 meter.
>> website 

TMG International BV
TMG-international richt zich op het project management / directievoering van Greenfield en Brownfield projecten voor de industrie. Werkwijze van TMG-international is dat we aan de hand van een 0-meting een einddoel afspreken waarbij het primaire doel is de totale ontzorging van onze klanten daar waar het de realisatie van projecten betreft.
>> website