Nieuwe vrienden

01 mei 2014

Amports is even trots als blij om vier nieuwe leden van harte welkom te heten. Graag stellen wij deze even kort aan u voor: 

Stichting SAB 1950
Het SAB FlexCentre is een stichting zonder winstoogmerk en beschikt over een fantastische pool met gespecialiseerde middelbaar en hoger opgeleide vaklieden en technici. Haar doelstelling is de loopbaan van deze medewerkers verder te ontwikkelen en te versterken.
www.sabflexcentre.nl 

Belfor Technology
Belfor Technology is wereldwijd de leidende onderneming in technische schadesanering en herstel. Zij helpt bedrijven, organisaties en instellingen, de gevolgen van een schade snel, zonder problemen en tegen concurrerende tarieven op te lossen. Dit alles om bedrijfsonderbrekingen zo kort mogelijk te houden.
www.belfor-technology.nl 

Bouwwaar
Bouwwaar is totaalleverancier van veiligheids- en bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en facilitaire producten. Vanuit de Safety-shop in Genemuiden bedient het bedrijf regionaal en landelijk opdrachtgevers die in diverse branches actief zijn.
www.bouwwaar.nl 

MTC-Amsterdam
MTC maakt onderdeel uit van een wereldwijd netwerk van trainingscentra voor offshore, shipping, renewable energy en onshore-industrie. MTC-Amsterdam biedt de belangrijkste faciliteiten voor veiligheidstrainingen indoor aan. Voor de theoretische modules is bij de instelling online te studeren.
www.mtc-amsterdam.com