Opsporing verzocht!

07 januari 2016

 

Tijdens het Havengildediner op 27 november heeft Dertje Meijer, CEO Havenbedrijf Amsterdam NV, een cheque overhandigd van € 50.000,00 aan Emma at Work. Een geweldig bedrag dat bij elkaar is gebracht door het havenbedrijfsleven regio Amsterdam. Op de vraag of er naast financiële donateurs ook bedrijven zijn die de mogelijkheid willen bekijken om jongeren van Emma at Work een (tijdelijke) werkplaats te bieden, stonden ongeveer 25 personen spontaan op om dit te bevestigen. Maar wie waren deze personen? Opsporing verzocht voor Emma at Work!

Stond u op na deze oproep en wilt u nog steeds een jongere van Emma at Work een werkervaring bieden,  laat dit dan weten via: emmaatwork@portofamsterdam.nl. 

EmmaatoworkBent u niet bij het diner geweest of bent u toen niet opgestaan maar wilt u in contact komen met Emma at Work om de mogelijkheden te bespreken? Dit kan ook via bovengenoemd mailadres. Emma at Work biedt een poule aan talent. De mensen van Emma at Work informeren u graag over de jongeren uit deze poule en hoe ze bij u aan het werk kunnen, nu of in de toekomst.


Meer informatie over Emma at Work: www.emmaatwork.nl