STC-Amsterdam traint Divisie Havenmeester van Havenbedrijf Amsterdam

04 februari 2016

 

Medewerkers van de afdeling Operatie van de Divisie Havenmeester van Havenbedrijf Amsterdam N.V. gaan de komende drie jaar vakgerichte cursussen en trainingen volgen bij STC-Amsterdam, onderdeel van STC B.V. Het totale cursusaanbod bestaat uit maar liefst vijftien verschillende cursussen en trainingen, variërend van EHBO- / BHV-trainingen tot en met Vervoer van gevaarlijke stoffen, en van Ladingbehandeling tot Asbestherkenning.

STC-AmsterdamSTC-Amsterdam zal naar verwachting jaarlijks 120 medewerkers van Havenbedrijf Amsterdam N.V. trainen. Het driejarige contract is onlangs ondertekend door Koen Overtoom (COO Havenbedrijf), Marleen van de Kerkhof (Rijkshavenmeester) en Corné Hulst (directeur STC B.V.).  

Het binnenhalen van dit meerjarencontract is voor STC B.V. een bevestiging dat de organisatie met de opening van een kantoor in Amsterdam de juiste weg is ingeslagen. Corné Hulst, algemeen directeur van STC B.V., zegt hierover: “STC-Amsterdam is in 2013 opgericht om bedrijven en brancheorganisaties optimaal te kunnen bedienen met opleidingen en trainingen op het gebied van scheep- en luchtvaart, veiligheid, havens en logistiek.

Het feit dat een belangrijke regionale speler als het  Havenbedrijf Amsterdam gekozen heeft om in zee te gaan met STC-Amsterdam, bewijst dat STC-Amsterdam bestaansrecht heeft en een goede oplossing biedt voor regionale opleidingsvraagstukken.”