STC B.V. en ORAM slaan handen ineen

08 april 2014

STC B.V. en havenbranchevereniging ORAM hebben een samenwerkings-overeenkomst getekend. In die overeenkomst maken beide partijen afspraken over cursussen die STC-Amsterdam (onderdeel van STC B.V.) gaat verzorgen. Belangrijke reden voor beide partijen om de overeenkomst te tekenen is het waarborgen van de continuïteit van trainingen in de logistieke en transportsector. 

Eind vorig jaar opende STC B.V. een locatie in Amsterdam: STC-Amsterdam. Deze locatie, die is gevestigd is in het westelijk havengebied, is geopend om de dienstverlening richting bedrijven in en rondom Amsterdam te verbeteren en particulieren in de regio Amsterdam mogelijkheden tot om-, her- en bijscholing te bieden. ORAM is de havenbranchevereniging van het Amsterdamse Noordzeekanaalgebied en ondernemersvereniging voor geheel Amsterdam. Voor haar 600 leden behartigt het de belangen en verzorgt het netwerkbijeenkomsten.  Beide organisaties hebben recentelijk de handen ineen geslagen. In een door de organisaties ondertekende samenwerkingsovereenkomst is vastgelegd dat STC-Amsterdam twee bekende en populaire cursussen gaat verzorgen voor CTO. Dit is de ORAM commissie transport en onderwijs. Het betreft de eenjarige opleiding Transport en Logistiek en de tweejarige opleiding Douane declarant. STC B.V. zal de volledige cursusorganisatie, administratie en kwaliteitsborging voor haar rekening nemen. 

Corné Hulst, algemeen directeur van STC B.V. zegt over de samenwerking: “STC B.V. is als geen ander in staat om bedrijven te helpen bij het up-to-date brengen en houden van de noodzakelijke kennis en vaardigheden van hun medewerkers. Wij zijn blij met het vertrouwen dat de directie van ORAM heeft gesteld in onze organisatie.”