Stoelendans

07 mei 2015


Vandaag arriveerden Koen Overtoom, Rob Smit en Anthony van der Hoest namens Havenbedrijf Amsterdam NV op de beurs. Zij losten Dorothy Winters en Ants Tilma af die de eerste twee dagen de honneurs van het havenbedrijf hadden waargenomen. Voor zowel Rob als Anthony is dit de eerste kennismaking met deze beurs. Een kort gesprekje met het tweetal.

“Sterk aan deze beurs is dat hier dé decisionmakers rondlopen”, aldus Anthony van der Hoest, clustermanager logistiek. “Dat zijn voor Havenbedrijf Amsterdam NV en haar klanten de expediteurs, rederijen, havenautoriteiten en andere logistieke dienstverleners. De locatie en inrichting van de stand en de aanwezige partijen maken hier het verschil. Ondanks de stevige Amsterdamse delegatie van twaalf bedrijven zie ik zeker nog kansen voor andere partijen langs het Noordzeekanaal om aan te haken bij een volgende editie.”
Rob Smit, manager achterland: “Als ik met mensen praat, realiseer ik me dat lang niet iedereen op de hoogte is van de mogelijkheden binnen de Amsterdamse havenregio. Denk hierbij aan onze RO/RO-faciliteiten waar een grote autofabrikant zichtbaar geïnteresseerd in was. In gesprek met logistieke dienstverleners ontdek je dat er enorme kansen liggen voor de havenregio door met elkaar intermodale diensten verder te ontwikkelen.”

Rob wil graag van de gelegenheid gebruikmaken om Amports te bedanken en complimenteren met wederom een succesvolle beurs. “Hulde. Wij kijken uit naar het volgende event: de Breakbulk Europe in Antwerpen.”