The Ladies of Soul bij 100 jaar VCK Group

01 juli 2015

 

Op 6 juni 2015 was Loods 7 van VCK op de Scandia Terminal omgebouwd tot een spectaculaire feestruimte ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van de VCK Group. Voor ruim 1.200 VCK’ers, van jong tot oud, werd het feest geopend met een film geproduceerd door Ivo Niehe, waarin alle hoogtepunten van een eeuw VCK voorbijkwamen.

Daarna werd het bijzondere VCK-plein geopend. Een plein van Amsterdamse huizen waaronder het eerste pand van VCK aan de Ruijterkade en het huidige kantoorpand. Achter diverse gevels was een feestzaal te vinden. Waar men zich in de ene zaal waande in het jaar 1915 met een prachtig carrousel en jazzband, danste de jongere generatie op een andere locatie in 2040 op de beats van bijvoorbeeld Manuel Broekman en Géza Weisz. De cultuurliefhebber kon genieten van acrobatiek, cabaret en dans uit 1950 en in de Amsterdamse kroeg uit 1970 leek het even alsof men zich daadwerkelijk in de Jordaan bevond. Ook de 2015-zaal met top DJ’s Gerard Ekdom en Silvan Stoet ging los op Top 100-feestmuziek ondersteund met een live-optreden van Raffaela Paton. Op het hoofdplein waren veel verrassingen in de vorm van een cartoonist, fotografen en goochelaars. Zelfs ‘geheime’ plekjes met een barbier, haarstylist en een speed dinner for two, konden worden ontdekt.
VCKEen ware belevenis voor iedereen, met als klap op de vuurpijl een spetterend slotoptreden van The Ladies of Soul. De hoofdzaal ontplofte tijdens dit spektakel en het enthousiasme van zowel de ladies, met de sterren Trijntje, Edsilia, Candy, Glennis en Berget, als het publiek zorgden voor een geweldige sfeer. Een mooie afsluiter van een spetterend feest van de eeuw.

 

Contactgegevens
VCK Logistics Port Logistics - Scandia Terminal
Valreep 13
1042 AN Amsterdam
branches: Agents and shipbrokers, Inland waterway navigation, terminals, brokers and rail road carriers
fax:
tel: +31 20 587 78 77

meer informatie