Een nieuw gezicht!

05 januari 2015

Persbericht: VCK Logistics

VCK Logistics: alle logistieke bedrijven dezelfde naam.

Het verhaal

De logistieke bedrijven van de VCK Group staan voor kwaliteit, transparantie, know-why en know-how. Onze kracht zit in het vereenvoudigen van logistieke processen. Dat doen we voor luchtvracht, zeevracht, overslag, distributie, warehousing en toegevoegde waarde diensten.  Klanten kunnen bij ons op vaste gezichten rekenen. Mensen met passie voor hun vak. Die persoonlijke nuance is de kracht waarin wij geloven en die we koesteren.

Dit alles is zo, en blijft zo. 

De vereenvoudiging
Toch verandert er iets. Want als je vereenvoudiging voor je klanten nastreeft, moet je ook jezelf durven vereenvoudigen. Daarom hebben al onze logistieke bedrijven nu dezelfde naam: VCK Logistics. Drie namen veranderen daardoor: All-in Logistics wordt VCK Logistics Supply Chain Solutions, Scandia Terminal (Verenigd Cargadoorskantoor) en Waterland Terminal heten nu samen VCK Logistics Port Logistics. 

Het nieuwe gezicht
Een vereenvoudiging in naam, maar ook een vereenvoudiging in beeld. Wij gaan verder onder één logo dat voor alle VCK Logistics-bedrijven gelijk is en staat voor wat wij voor klanten willen betekenen. Namelijk, tonen dat we één internationaal logistiek dienstverlener zijn. Dat onze klanten van onze volumes en expertise profiteren. Dat wij schakels verminderen en dus ook risico’s. Dat we tijdwinst boeken én kostenbesparingen. Dat we altijd zoeken naar verbetering en vernieuwing.

Contactgegevens
VCK Logistics Port Logistics - Scandia Terminal
Valreep 13
1042 AN Amsterdam
branches: Agents and shipbrokers, Inland waterway navigation, terminals, brokers and rail road carriers
fax:
tel: +31 20 587 78 77

meer informatie