Verhuisbericht: Offshore Energy Amsterdam 2016

30 november 2015

 

Navingo heeft bekendgemaakt dat Offshore Energy Amsterdam gaat verhuizen naar het hoofdcomplex in de RAI, met de Europahal als main hall. Dit betekent dat de kaarten voor alle standhouders opnieuw worden geschud en de indeling er komend jaar totaal anders uit komt te zien.

AYOP heeft vóór de bekendmaking verschillende gesprekken gevoerd met Navingo en een optie genomen op de meest prominente positie in de Europahal, namelijk direct na de ingang met een pad door het paviljoen. 

Bekijk hier een eerste versie van de nieuwe beursplattegrond.

(Het AYOP-paviljoen is te vinden onder nummer 1.008.) 

Voorinschrijving
Bent u AYOP-lid en/of geïnteresseerd in deelname? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Dit geeft ons de mogelijkheid om gericht ruimte in te kopen en te voldoen aan de wensen van de huidige, maar ook potentieel nieuwe deelnemers. 

Op dit moment zijn wij met verschillende standbouwers in gesprek om het paviljoen opnieuw vorm te geven. Uiteraard behouden wij het AYOP-concept als uitgangspunt; de lounge centraal en stands daaromheen in verschillende formaten. Ook blijft het mogelijk om space-only deel te nemen.

Zodra wij een definitieve tekening hebben, gaan wij met onze leden in gesprek over een nieuwe indeling. Tot die tijd kunt u uw wensen kenbaar maken (voorinschrijving) door een mail te sturen aan: info@ayop.com