Port of Amsterdam zal met een aantal havenbedrijven een stand vormen. Amports doet verslag en organiseert op de eerste avond een diner voor standhouders. Als bezoeker ook het event bijwonen? Boek je tickets op de officiele website van breakbulkeurope.

Deelname
Als havenbedrijf in de stand van Port of Amsterdam participeren? Dat kan natuurlijk ook. Deelnamekosten bedragen maximaal € 2.500,- (exclusief btw), afhankelijk van het aantal deelnemende bedrijven. Naast een logovermelding op de stand, zijn er ook touchscreens aanwezig waar presentaties van alle deelnemende bedrijven worden getoond. Wil je meer informatie? Neem contact op met Amports via amports@amports.nl

Wat is Breakbulk Europe?
Br
eakbulk Europe is de grootste beurs voor projectlading en breakbulk (= stukgoed) industrie en zal duizenden havenmensen trekken. Een uitstekende beurs om te netwerken en / of jouw bedrijf te laten zien.

Beursdiner
Voor standhouders en leden van Amports organiseren wij op dinsdag 6 juni een diner bij Kaat Mossel. Wil je hier bij zijn? Meld je hier aan!

6-8 juni 2023

Aanvang

LOCATIE

Rotterdam Ahoy

KOSTEN

vanaf 200 EUR incl. BTW
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel